Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn een stichting die sinds 2009 konijnen opvangt die gevonden worden, maar ook als mensen afstand willen doen. Een asiel voor konijnen. We herplaatsen de konijnen nadat ze gecastreerd en ...

Dierenwelzijn
Deel
Dierverzorger konijnen

Dierverzorger konijnen

Structureel werk · 0–24 uur/week
Steenwijkerweg 136, 8397 LH De Blesse, Nederland
KlussenZwerfafvalBuiten
Dierenwelzijn
Activiteit Delen
St. Opvang Konijnenparadijs
#37590
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/St-Opvang-Konijnenparadijs/activiteiten/Dierverzorger-konijnen/37590 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor verzorging van de konijnen zoeken wij vrijwilligers om verblijven schoon te maken en konijnen te voorzien van voeding. Veel flexibele mogelijkheden.

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn een stichting die sinds 2009 konijnen opvangt die gevonden worden, maar ook als mensen afstand willen doen. Een asiel voor konijnen. We herplaatsen de konijnen nadat ze gecastreerd en gevaccineerd zijn. We hebben veel konijnen zitten en die hebben toch vaak de nodige verzorging nodig en dat lukt niet alleen, hiervoor hebben we elkaar nodig. De konijnen voorzien van schone verblijven, hooi, water, brokjes en overige verzorging. En natuurlijk willen sommige zo nu en dan ook nog wat extra aandacht en geaaid worden! Verder doen we veel op basis van een gezellig team, samen dingen doen vinden wij dan ook belangrijk. Een goed gevulde kantine en gezelligheid!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over St. Opvang Konijnenparadijs

Wij zijn een stichting die sinds 2009 konijnen opvangt die gevonden worden, maar ook als mensen afstand willen doen. Een asiel voor konijnen. We herplaatsen de konijnen nadat ze gecastreerd en gevaccineerd zijn. We hebben veel konijnen zitten en die hebben toch vaak de nodige verzorging nodig en dat lukt niet alleen, hiervoor hebben we elkaar nodig. De konijnen voorzien van schone verblijven, hooi, water, brokjes en overige verzorging. En natuurlijk willen sommige zo nu en dan ook nog een knuffel! Verder doen we veel op basis van een gezellig team, samen dingen doen vinden wij dan ook belangrijk. Een goed gevulde kantine en gezelligheid.