Laat weten hoe jij kan helpen!

Laat weten hoe jij kan helpen!

Taak
Steenwijkerweg 136, 8397 LH De Blesse, Nederland
Activiteit Delen
St. Opvang Konijnenparadijs
#37591
Scan me of ga naar www.vrijwilligerspuntweststellingwerf.nl/o/St-Opvang-Konijnenparadijs/activiteiten/Laat-weten-hoe-jij-kan-helpen/37591 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Deel jij onze missie en wil je je graag inzetten om samen met ons een verschil te maken? Neem dan snel contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken hoe je ons het best kan helpen! Vertel wat over jezelf en waarom je gemotiveerd bent om onze missie te steunen, dan komen we snel bij je terug en gaan we samen aan de slag!

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over St. Opvang Konijnenparadijs

Wij zijn een stichting die sinds 2009 konijnen opvangt die gevonden worden, maar ook als mensen afstand willen doen. Een asiel voor konijnen. We herplaatsen de konijnen nadat ze gecastreerd en gevaccineerd zijn. We hebben veel konijnen zitten en die hebben toch vaak de nodige verzorging nodig en dat lukt niet alleen, hiervoor hebben we elkaar nodig. De konijnen voorzien van schone verblijven, hooi, water, brokjes en overige verzorging. En natuurlijk willen sommige zo nu en dan ook nog een knuffel! Verder doen we veel op basis van een gezellig team, samen dingen doen vinden wij dan ook belangrijk. Een goed gevulde kantine en gezelligheid.