Skip Sidebar

Over ons

Trajectum is een organisatie voor mensen met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Ik maak graag onze cliënten, maar ook onze vrijwilligers blij, door aan beide kanten te kijken waar ...

ZorgMensen met een beperkingWelzijn
Deel
Stichting Trajectum

Over Stichting Trajectum

Trajectum is een organisatie voor mensen met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Ik maak graag onze cliënten, maar ook onze vrijwilligers blij, door aan beide kanten te kijken waar men naar op zoek is en voldoening uit haalt.
Wie overweegt om vrijwilligerswerk te doen kan altijd contact met ons opnemen voor een oriënterend gesprek: 088 -9295120 of via [email protected]
We zoeken vooral maatjes/bezoekvrijwilligers, maar ook ondersteuning op een groep (creatief, sport of woongroep) en hulp bij praktische klussen (verhuizen, verven, administratief, chauffeurswerk).
We hebben diverse locaties in zowel Noord als Oost Nederland. In deze regio zijn dat de volgende Friesland: Appelscha (Ooststellingwerf) en Oosterstreek (Weststellingwerf), Drenthe: Boschoord en Wilhelminaoord (Westerveld) en Assen.

Foto's